Werken bij J.P. van Eesteren

Bij J.P. van Eesteren willen we ‘Gebouwen slimmer maken’. Dat heeft te maken met techniek, concepten en methodes. Maar bouwen heeft bovenal te maken met mensen. Met vakmanschap en samenwerking. Met mensen die creatief zijn in hun denken en inspirerend in hun doen. Jij kunt voor ons het verschil maken. Bij ons werk je aan projecten die grenzen verleggen, zoals de grootschalige duurzame verbouwing van het Rijksmuseum, de bouw van de Markthal Rotterdam en de bouw van het nieuwe kantoor voor European Patent Office in Rijswijk. Het is ook jouw werk waar over wordt gesproken. We staan bekend als een sociale werkgever, een bedrijf dat mensen koestert. Ook je eigen ontwikkeling kan bij ons in de steigers. Op elk niveau zijn er kansen en mogelijkheden.

JP'ers aan het werk

Wat doen we?

Bij J.P. van Eesteren zijn we thuis in de niet alledaagse utiliteitsprojecten: innovatieve kantoren, ziekenhuizen, scholen, hotels. Grote projecten, gecompliceerde werken, integrale opgaven. En steeds vaker betreft het niet alleen de bouw, maar ook de ontwikkeling en het onderhoud. Daarnaast richten we ons met de gespecialiseerde afdeling Verbouw Onderhoud en Renovatie op onder meer verbouwingen in bestaande gebouwen, renovaties en (planmatig) onderhoud. Al deze projecten vragen om een hoog ‘bouw IQ’ en een strakke regie.

Gebouwen slimmer maken

Onze ambitie is om gebouwen slimmer te maken. Door innovatie in de bouw te blijven aanjagen. Door duurzaam en flexibel te bouwen. Door veilig te werken. Onze mensen staan daarbij centraal. Mensen die dag in dag uit bezig zijn om onze projecten én zichzelf te verbeteren. Altijd vanuit het besef dat bouwen geen doel is maar een middel. Eigen vakmanschap staat voorop en draagt bij aan het teamwerk. Pragmatisch in denken, betrouwbaar in doen.

Wie zoeken we?

Bij J.P. van Eesteren ben je verzekerd van spraakmakende projecten. En om die te realiseren hebben we de beste mensen nodig. Mensen die heel goed zijn in hun vak en die hun kennis ook actief willen delen. Met je collega’s binnen ons bedrijf, met collega’s bij onze TBI-zusterbedrijven of met externe partners. Als bouwbedrijf zijn we steeds vaker de regisseur van een complex project, één die de inbreng van tal van uiteenlopende specialisten coördineert en faciliteert. Niet voor niets is samenwerken een van onze kernwaarden.

TBI Studiefonds

Wat mag je van ons verwachten?

Als werkgever willen we een inspirerende werkomgeving bieden, die erop is gericht om het beste uit jou naar boven te halen. Zodat je kunt excelleren op je vakgebied. We zorgen voor ruime ontwikkelingsmogelijkheden op persoonlijk en professioneel vlak door middel van coaching, opleidingen en trainingen. Zodat jij je kunt ontplooien en doorgroeien, uitdaging in je werk houdt en blijvend inzetbaar bent. We verwachten ook dat je er zelf in investeert. Door goed te presteren, door te leren van feedback op je prestaties, door samen te werken, door in projecten deel te nemen en door opleidingen te volgen.

Onze arbeidsvoorwaarden

Naast een goed arbeidsvoorwaardenpakket bieden wij een inspirerende omgeving met leuke collega’s. J.P. van Eesteren vindt persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk en investeert graag in haar medewerkers. Wij volgen de Cao Bouw & Infra. Je hebt de mogelijkheid tot deelname aan onze collectieve zorgverzekering bij Zilveren Kruis Achmea (tegemoetkoming in de ziektekosten van € 17,50 bruto per maand). Als je bij ons komt werken, komt jouw zoon of dochter mogelijk in aanmerking voor een studietoelage van Stichting Studiefonds TBI. Afhankelijk van je functie werk je op kantoor in Gouda, Amsterdam of Houten, of op een van onze bouwlocaties in Nederland.

Wil je meer weten??

Heb je nog vragen over werken bij J.P. van Eesteren? Bel dan met de afdeling HR, waar Daniëlle Zegelaar en Annemieke Miltenburg voor je klaar staan! Telefoon: 088 - 823 01 00.