Markthal

Realiseren

Van Feyenoord-stadion De Kuip in de jaren dertig naar de renovatie van het Rijksmuseum is een lang traject, maar wel met een herkenbare rode draad. De utiliteitsprojecten die we bij J.P. van Eesteren realiseren, zijn nooit doorsnee. Omdat ze groot zijn bijvoorbeeld. Of technisch gecompliceerd. Of organisatorisch 'onmogelijk'. Het is ons handelsmerk geworden. Wat we ook bouwen, altijd vragen opdrachtgevers ons om inventiviteit in het proces te brengen. Intelligente oplossingen om de kwaliteit te verhogen, maar ook om een project te realiseren binnen budget X. In grote en in kleinere projecten. In de gezondheidszorg en de hotellerie. In multifunctionele projecten en industriële gebouwen. En in kantoren en overheidsgebouwen. Van nieuwbouw tot en met onderhoud staan we voor opdrachtgevers klaar.

Contact

Dé U-bouwspecialist van Nederland

We zéggen het niet elke dag, maar we zijn het wel: de specialisten in utiliteitsbouw in Nederland. Organisatorisch en technisch voorbereid op elk project, hoe ingewikkeld ook. Hoeveel bouwers kent u die zoveel projecten hebben gerealiseerd die landelijk bekend zijn? Nóg een paar aansprekende namen van een lange lijst: de Euromast, het Dijkzigt Ziekenhuis, de Tweede Kamer, het Groothandelsgebouw, het Van Gogh Museum, de Nederlandsche Bank, het Erasmus Medisch Centrum... Die reputatie eigen je jezelf niet toe, die krijg je. En daarom werken we er elke dag hard aan om die te blijven verdienen.

Erik Schipper over bouw Labgebouw O|2

Meer allround maar ook gespecialiseerd

Hoe? Die vraag is er één met meerdere antwoorden. Een bouwer van 'intelligente' projecten moet zijn organisatie op orde hebben, op de eerste plaats. Standaard-vakmanschap voldoet niet: onze mensen moeten méér allround zijn, méér expertise kunnen inbrengen op deelterreinen. Slagkracht is een andere belangrijke vereiste. Met een totaal van bijna 400 medewerkers zijn we sneller in staat om een groot project tot een goed einde te brengen. Als onderdeel van TBI hebben we partners achter de hand voor integrale opgaven: ook technische installaties en elektrotechniek nemen we mee.

Bas van der Wiel over Markthal Rotterdam

Natuurlijk is het speelveld om gebouwen te realiseren in de loop van de tijd sterk veranderd. Vooral de laatste jaren. Het gaat altijd om het optimum van prijs, tijd en kwaliteit. Complex? Zeker. Maar J.P. van Eesteren is altijd al een bouwer geweest die voor grote uitdagingen heeft gestaan. Verder denken is iets wat we standaard doen. Om keer op keer met inventieve oplossingen te komen.