Europol

Onderhouden

Gebouweigenaren willen rendement van hun investering. Gebruikers van gebouwen willen er met plezier kunnen werken. De sleutel tot die twee verschillende wensen is dezelfde: goed onderhoud en beheer. Voor veel gebouweigenaren ligt de verantwoordelijkheid daarvoor bij J.P. van Eesteren. Als onderhoudsbedrijf staan we in voor een grote aanpassing aan een gebouw, maar ook voor het à la minute vervangen van een slot. Organisatorisch zijn we sterk, in uitvoering flexibel. Onder meer doordat we productiefaciliteiten ook deels in eigen hand houden.

Contact

Albert van Eijnsbergen

Verbouwingen

Verbouwingen in bestaande gebouwen zijn een specialisme op zich. Bouw maar eens een nieuwe vleugel aan een ziekenhuis, terwijl een paar meter verder een operatie aan de gang is. Dan doen de bouwkundige vereisten bij verbouwingen of grondige aanpassingen niet onder voor de organisatorische. Ander voorbeeld: die bouwkundige maatregelen zijn één, maar wie regelt meteen de elektro-installateur die de juiste draden omlegt? J.P. van Eesteren is het gewend processen te stroomlijnen in het belang van uw core business. Regisseren, organiseren, realiseren: het gaat in één moeite door. Slagvaardig en professioneel. Bovendien kijken we met een ander oog naar een verbouwingsvraag: bent u over tien, twintig jaar nog altijd blij met het resultaat, of laat het bouwkundig concept een verandering van functie toe?

Ramon Eenhoorn over de afdeling Onderhoud

Service en garantie

Gebouw opgeleverd. Klaar? Niet altijd. Bij een bouwproject blijven er altijd zaken over die ná de oplevering nog het oog van de specialist vragen. Bij J.P. van Eesteren zijn die medewerkers in de nazorgfase ook écht specialist. Mensen die begrijpen dat er in een nieuw gebouw heel omzichtig moet worden gewerkt. En die snappen dat vieze werkschoenen en splinternieuw marmer slecht samengaan. Ook kunt u ervan op aan dat die paar servicewerkzaamheden niet over allerlei schijven gaan. Na een melding komen we snel in actie. Op maandagmorgen of op zaterdagavond. Een week of een jaar na oplevering: dat maakt ons niet uit.

Een onderhoudsafdeling in huis

Met een forse onderhoudsafdeling in eigen huis hebben we de slagkracht om direct voor u klaar te staan. Ministeries en Hema-winkels. ING-bankkantoren en het Rijksmuseum. We houden ze in topconditie. Alle disciplines voor effectief onderhoud hebben we in eigen huis. Vaklieden voor de uitvoering, ondersteunende specialisten zoals constructeurs, bouwfysici, bouwkundig tekenaars en calculatoren. Met een 24/7 service heeft u bij calamiteiten een betrouwbare back-up. Vanuit drie servicestations in de Randstad zijn we direct ter plaatse. En getrainde vaklieden onderkennen het belang dat uw business geen hinder mag ondervinden van werkzaamheden, hoe noodzakelijk ook.

Projecten Onderhoud

  • Groot onderhoud Kubuswoningen

  • Onderhoud Paleis van Justitie

  • Onderhoud De Nederlandsche Bank

  • Onderhoud Erasmus Medisch Centrum

  • Onderhoud Europol

  • Onderhoud Nutricia

Planmatig onderhoud

Met planmatig onderhoud heeft u de zekerheid dat gebouw en installaties altijd in optimale conditie zijn. En dat u weet welke onderhoudskosten u op de balans kunt meenemen. Een betrouwbare Life Cycle Cost (LCC) analyse is de basis van een lagere Total Cost of Ownership (TCO), de totale kosten over de gehele levensduur van een project. U kunt ook het integrale gebouwbeheer aan J.P. van Eesteren overlaten. In elke fase zit u met professionals aan tafel: van de inspectie van uw gebouw tot het bespreken van het onderhoudsplan.