Project Avery Dennison

Projectinformatie

Project Avery Dennison
Locatie Oegstgeest
Opdrachtgever Avery Dennison Materials Europe B.V.
Architect J.P. van Eesteren B.V.
Looptijd Oktober 2012 - mei 2014

J.P. van Eesteren heeft het hoofdkantoor van Avery Dennison en R&D centre van zijn European Materials Group in Leiden Bio Science Park gebouwd.

Het project is gecertificeerd met het duurzaamheidslabel BREAAM Very Good. Het gebouw is een inspirerend en duurzaam gebouw dat de visie en waarden van Avery Dennison weerspiegelt. Het zes verdiepingen tellende kantoorgebouw, 13.680 m2  groot, biedt plaats aan ca. 450 medewerkers. De flexibele en multifunctionele werkvloeren zijn visueel en ruimtelijk met elkaar verbonden, waardoor samenwerking en interactie tussen de werknemers wordt gestimuleerd.

De kantoren en laboratoria liggen rondom een centraal atrium, zodat elke werkplek ruimschoots wordt voorzien van daglicht en uitzicht op de omgeving. Het atrium fungeert als het hart van het gebouw voor zowel medewerkers als bezoekers. Hier bevindt zich dan ook het customer experience centre; een interactieve showroom waar de nieuwste innovaties, technologieën en producten van Avery Dennison kunnen worden ervaren.

Avery Dennison